------------------------------------------
▶▶▶▶ Card Maker for PKM ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Card Maker for PKM IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ باز کردن قفل (کریستال های زیادی) ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Card Maker for PKM 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
این خوب است اما کار کردن دوربین سخت است.☺یک بازی لذت بخش (نکته: وقتی روی ذخیره کلیک می کنید بعد از کلیک روی دکمه باز کردن)
برنامه خوب برای طرفداران
این یک برنامه کوچک عالی است. من آن را دوست دارم. این من را به یاد روزهای جوانی ام می اندازد که کارت های معاملاتی پوکمون را جمع آوری می کردم. واقعا سرگرم کننده و آسان برای استفاده.
بازی را دوست دارم، اما این بازی تبلیغات زیادی دارد، بنابراین من به آن سه می دهم
چرا شما فقط می توانید 3 پس زمینه را انتخاب کنید 😑
وقتی برای انتخاب عکسی به گالری می روم یا سعی می کنم آن را نام ببرم، مدام مرا بیرون می اندازد و به من اجازه نمی دهد کاری انجام دهم.
هرگز برای من کار نمی کند و من از آن استفاده نمی کنم زیرا برای من کار نمی کند
Card Maker for PKM 漫畫 lmyهزینه زیادی دارد 500 پنس به طور دقیق
آن را دوست دارم
خیلی خوب. اگر مربی، آیتمها و قالبهای انرژی اضافه میکردند، رتبهبندیها را افزایش میدادم. اگر پرداخت نکنید، تبلیغات بسیار آزاردهنده هستند. شما همچنین هنرهای کامل را بدون حق بیمه دریافت نمی کنید
آنها مشکلی را که من داشتم در عرض یک ماه برطرف کردند. اگر حرکات V و GX و همچنین GX وجود داشته باشد، پنج ستاره خواهد بود. همچنین چیزهای نامناسب در گالری وجود دارد
من این بازی را دوست دارم اما وادارم میکند برای انجام مگا evoulition پول بدهم، منظورم این است که چرا!!!
برای ساخت کارت بسیار خوب است اما تبلیغات بسیار زیاد است.
Card Maker for PKM Benzi desenate yyfهر زمان که برای تنظیم تعداد حملات کلیک می کنم یا صفحه کلید HP هرگز نمایش داده نمی شود، کار نمی کند. مشکل دیگر این است که برای ساختن مگا و انجام یکسری کارهای دیگر از جمله تنظیم پسزمینه متفاوت و ساخت انواع مختلف کارتها و اکسدرا، باید هزینه پرداخت کنید. من این برنامه را برای تهیه هدایا، ساختن پوکمون که امیدوارید در بازی های جدید وجود دارد یا حتی ساختن کارت به هیچ وجه توصیه نمی کنم. این برنامه دارای نوع یخ است و در بازی کارت TCG نیست. سازنده این برنامه نمیداند دارند چه میکنند
من دوست داشتم ستاره های بیشتری بدهم، اما این برنامه دائماً از کار می افتد و کارتی را که من ساخته ام بیهوده می سازد.وقتی برای اولین بار برنامه را دریافت کردم، فکر می کردم خیلی خوب است، و حتی نسخه پریمیوم آن را خریدم، اما بلافاصله بعد از اینکه شروع به ساختن کارت کردم، شروع به خراب شدن کرد. ترفند این است که 1 کارت بسازید و قبل از ساختن کارت بعدی، مدتی صبر کنید. من فوق العاده مزاحم
Fruit Ninja Classic Trò chơi điện tử jbhمن همیشه ارتقاء مگا به gx مرحله 2 را دوست ندارم که آزاردهنده آن را رایگان می کند و عکس ها نیازی به رایگان کردن آن ندارند
یک کارت ساخته شده توسط پورن هاب وجود داشت. بسیار نامناسب با توجه به کودکان استفاده از این برنامه! لطفا، در نظر قرار دادن کنترل های والدین در برنامه! 😡😡
من از آن بدم می آید اول از THIMGS اول وجود دارد تا بسیار PREIMUM 2 DONT آن را OB. آن بسیار OB. این F A K E است
من برنامه را دوست دارم، اما از زمانی که آن برنامه را دانلود کردم، مجبور شدم یک ستاره از آن کم کنم. من یک آگهی پاپ آپ تصادفی در تلفنم در مدت 20 دقیقه یا بیشتر دریافت می کنم، که تمام صفحه من را پوشش می دهد. جهنم، هنگام تایپ این بررسی اتفاق افتاد.
کمی جالب بود
من عاشق این برنامه هستم! تنها چیزی که در نظر دارم این است که بتوانم پس زمینه تصویر را سیاه کنم.
عاشقشم ! خیلی جالبه
بسیار خوب است اما با برخی خطاها مانند بازنشانی کارت در صورت تغییر جهت در Chromebook سامسونگ. لطفا سعی کنید و این را اصلاح کنید.
اجازه دهید توضیح حمله یا hp را بگذارم... چه RIP-OFF! دانلود نکنید، تکرار می کنم، دانلود نکنید، این اتلاف وقت است!
هه
تبلیغات بسیار زیاد کارت را نام ببرید؟ آگهی. یک عکس آپلود کنید؟ آگهی. توانایی اضافه شود؟ آگهی. پیچش کن یک تبلیغ هر چند وقت یکبار خوب است، اما فقط زیاده روی است.
اتلاف وقت و 99 سنت. نتونستم چیزی بنویسم جز اسم. این یک ناامیدی بود!
من دوستش دارم اما در عکسها هیچ بچه ی شمعدانی وجود ندارد پس 🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡🤡
تصویر در کارت بارگیری نمی شود. و من حتی برای ارتقاء به نسخه کامل هزینه کردم. هدر دادن پول!
من این برنامه را دوست ندارم این برنامه مانند هر برنامه دیگری فقط یک جعبه کوچک برای قرار دادن عکس شما دارد، اما امروزه پوکمون های EX و GX کل عکس روی کارت وجود دارد، بنابراین شما این ویژگی را اضافه می کنید که I will Happy به برنامه دیگری تغییر می کند.
من عاشق این بازی هستم، آن را 24/7 بازی میکنم و روزانه 30 کارت درست میکنم، من حتی 1 دلار پاس را خریدم، زیرا این بازی شگفتانگیز است فقط یک پیشنهاد میتوانید لطفاً تیم را به عنوان یک گزینه اضافه کنید.
لطفاً دانلود نکنید، اجازه ندهید مطالب واقعا احمقانه ای را تایپ کنید
من فکر می کنم شما بخشی از Ps پوکمون را داشتید، اگر از sudgestin من استفاده کنید، از شر آن خلاص می شوید.
با وجود اینکه این برنامه همچنان متوقف می شد، من خیلی سرگرم کننده بودم زیرا خودمان را ساختیم.
سلام خیلی باحاله😎 بهترین برنامه همیشه اما تبلیغات کم تا زیاد. هر بار که وارد می شوم یک تبلیغ وجود دارد
بسیار مناسب است، اما آنها باید از پرداخت پول برای بخش های جالب برنامه خودداری کنند.
من کارت های زیادی برای این چیز درست کرده ام و آن را دوست دارم. تنها چیزی که باید اضافه شود فول آرتز و کارت های gx است
راستش کارت مربی میخواستم
Card Maker for PKM Serietidningar tcuشما باید گزینه های کارت کامل هنری را تهیه کنید و آنها را رایگان کنید زیرا بسیاری از آنها فقیر هستند و پول کافی برای خرید ممتاز برای ساخت آثار هنری کامل ندارند... اما اگر آن را نسازید اشکالی ندارد.
میخواهد به من اجازه بدهد 😖😭👺💀💩=
=
=
:- } >
(:V) :' -( :-))
=
>