------------------------------------------
▶▶▶▶ Aprende italiano rápidamente ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Aprende italiano rápidamente IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ csal sok állóképességet ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Aprende italiano rápidamente 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Kiváló
👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Modern Warplanes: PvP Warfare Hərəkət wcstAprende italiano rápidamente Læring spnkMuito bom. Bem didático.
Fantasztikus! Jó alkalmazás
Posso invitarti a bere un drink?
Egy probléma. A képek szinte soha nem jelennek meg. Amúgy Gr8 app. 8 nyelvű alkalmazást használok a napi mélyhangokon, és ez az első, amit reggel nyitok meg. Remélhetőleg megoldják a képproblémákat...
Grazie
Igazán segítőkész és könnyen követhető
Dinamikus és hatékony módja egy új nyelv elsajátításának! Használom, szeretem és mindig ajánlom ⛤⛤⛤⛤⛤
Szeretek nyelveket tanulni, de nem vagyok benne olyan jó. Ezen az alkalmazáson keresztül képes vagyok megtanulni és emlékezni kifejezésekre és kifejezésekre. Ha az országban jár, vagy ilyesmi, az ilyen tudás nagyon hasznos lehet. Az egyetlen dolog, amit hiányzik, az az, hogy nem tudom ellenőrizni a kiejtésemet ezen az alkalmazáson keresztül. Ezt leszámítva nagyon klassz
Nincs hiba vagy leállás a telefonomon, az alkalmazás tempója nagyon megfelel nekem. Magabiztosabban tanulok olaszul ezen a tanfolyamon, mint bármelyik másik, amit kipróbáltam.
Egyszerű, de hatékonyabb, mint sok más általam kipróbált alkalmazás. Csak így tovább!
Sono molto contento. Grazie tante per il suo aiuto🥰
Ez nagyszerű. Imádom ❤
Nagyszerű alkalmazás. Hatékony és élvezetes.
Dinâmico, com o uso de flashcards, divertido, rápido és recompensador. Estou gostando e aprendendo mto!
Remek módja a nyelvtanulásnak – az áttekintések nagyszerűek. Szórakoztató és könnyen használható, hasznos tippekkel és tippekkel az út során. Kösz!
Aprende italiano rápidamente Pendidikan udpNagyon élvezem az első hetet ezzel az alkalmazással. A beszéd és a szöveg keverése a tanulás érdekében sokat segít nekem.
szia
Köszönünk mindent, ez az ingyenes alkalmazás Olaszország tanulásához. Szeretlek, bárcsak a Babel Italianhoz hasonlóan beszélgetnél
Aprende italiano rápidamente Təhsil qrwzIo sto imparando il italiano molto bene con Mosa lingua. Grazie. Io sono boldog
A legjobb, amit eddig próbáltam.
Nagyszerű, hasznos és egyszerű, mint minden ingyenes alkalmazásnak lennie kell
Otimo pra quem tem vontade de aprender umanova lingua
Kiváló egyszerű, szórakoztató tanulási tapasztalat és jó felület.
Aprende italiano rápidamente 教育 pnzmmeraviglioso
Könnyen a legjobb alkalmazás, amit valaha letöltöttem. Olyan, mintha egy oktató lenne a zsebedben. Sokkal jobb néhány percet egy gyors edzéssel tölteni, mint játékra pazarolni az időt.
Ez az alkalmazás számos módszert kombinál, hogy hatékonyan segítse Önt a szókincs elsajátításában.Úgy látom, nagyon élvezem, és jól haladok.
Motiváló alkalmazás, de túl gyors a szavak kiejtése a tanuló számára! A normál sebesség használata nem segíti elő a jó tanulási élményt!
Ez a módszer különösen erős a hallás utáni szövegértés fejlesztésében. Kitartok ennél az alkalmazásnál.
Kiváló alkalmazás kezdőknek.
Eddig jó, jól tanultam..de nincs prémium kártyám, nem tudok hozzáférni ...szomorúnak érzem magam...az alkalmazás a legjobb..de szegény én szegény országból származom.. :-( csak jó dolgozni...de sajnos nem tudom folytatni.tanulnom kell más alkalmazást keresnem,hogy segítsen nekem..köszönöm mindenért..Isten áldja a munkáját..