------------------------------------------
▶▶▶▶ Spooky Soirée ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Spooky Soirée IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ apkrāptu kods, lai palielinātu dārgakmeņus ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Spooky Soirée 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
Tas ir patiešām jauki un smieklīgi.
Man tas patīk – ir 10 galotnes, un man bija jautri tos visus savākt! Tā ir patiešām īsa spēle, tāpēc jums nebūs garlaicīgi no tās līdz pat pabeidziet ^^ Arī varoņi ir absolūti burvīgi!
MAN PATĪK MAN MĪL STĀSTA LĪDZEKĻA UN MAN PRIEKS, KA ARĪ ELENI UN KAMILLA BIJA TURPINĀT. ŠĪ SPĒLE IR TIK MĪLA.
trūkst vairāk maršruta katrā personāžā.. citiem vārdiem sakot, tas ir jauki, bet vajadzēja turpinājumus.. lūdzu haha
Bez šaubām, visas varoņu beigas ir fantastiskas. Tas ir tas, cik garlaicīgi tas lielākoties kļuva. Joprojām ceru uz vairākām šīm izvēles spēlēm!
Tik mīļi!! Es tikko pabeidzu spēlēt Starry Flowers un Syrup un Ultimate Sweet, un tie visi bija tik labi! Man patīk visas atšķirīgās galotnes un varoņi, kas atšķiras no citām Nomnomnami spēlēm. Mūzika, visas dažādās spēles valodas! Aaah! Es nevaru noticēt, ka tas ir bez maksas.Nami māksla un stāsti vienmēr ir burvīgi, ir lieliski, ka viņa tagad izlaiž mobilos pieslēgvietas, jo tās ir ideāli piemērotas izmēra un svara izmantošanai mobilajās ierīcēs. Noteikti pārbaudiet to, ja jums patīk vizuāli romāni un/vai jebkas, kas ir jauki un geiski ❤️
Šī bija tik jauka maza spēle. Man tas patika, un es ceru, ka veidotāji darīs vairāk.
Es tikko pabeidzu visas beigas, un tas bija ļoti jautri un izklaidējoši. Man patīk, kā tas papildina pārstāvību dažādām dzimuma un dzimuma identitātes izvēlēm. Maršruti bija diezgan vienkārši un jauki, tāpēc tos pabeigt nebija tik grūti. Man līdz šim ir patikušas citas spēles, un es ceru, ka turpmāk spēlēšu vēl💜
Tas bija fantastiski, es labprāt redzētu vairāk varoņu nākotnē!
Spooky Soirée Simulaatio ybrnNami spēles ir burvīgas. Man patīk viņas māksla un rakstīšanas stils. Un viņas varoņi ir pārāk jauki!
Tā ir visbrīnišķīgākā un jaukākā spēle, ko jebkad esmu redzējis, man tā tik ļoti patīk, es vēlos, lai jūs to darītu vairāk!!
Šī ir patiešām pārsteidzoša spēle, kuru ir vērts lejupielādēt. Daudz ilgāk nekā Contract Demon lol. Māksla ir lieliska, un tai vajadzētu izveidot jaukas tapetes. Visus maršrutus ir viegli atbloķēt.
tikai jā, tas ir bootiful jums h iegūt visas galotnes un theres nekādas reklāmas
Tā ir cutsie spēle. 10 beigas. Nav īsti iemesls m 17 daudz. LGBTQ visur. Ja jūs mazliet pamojaties, ir viegli iegūt visas beigas. Nav lieliski, bet labi.
mīlu to! ļoti jauka spēle ar jautriem varoņiem un spēlēšanas maršrutiem. man patīk viss tajā!
Man patīk Nami darbi. Viņu spēļu stils un stāsti ir tik lieliski lasāmi. Viņas asaras bija mans vieglais sīrups, ko ārstēja velns, un tagad es pārdzīvoju šīs spēles ar vienkāršu seju (atvainojos, ja sajaucu spēļu nosaukumus) Man patīk rakstīšanas vizuālie mūzikas skaņu efekti un atmosfēra, jo īpaši Viņas asaras bija mana gaisma, mans Dievs, es jutos tik slikti par šiem varoņiem sākumā. Tātad, izmēģiniet šīs spēles, tās ir īsas un bezmaksas, jūs neko nezaudējat, tikai iegūstat.
Šī spēle ir burvīga savā unikālajā “izvēlies pats” piedzīvojumu veidā. Es mīlu mākslu un iesaku to!
Spēle ļoti patika. Tas parādīja daudz pieredzes starp dažādiem cilvēkiem un pat iemācīja man dažas lietas. Galvenokārt tas bija super jauki.
Tas ir tik jauks! Māksla? Mūzika? Mijiedarbība? Tik nenormāli mīļi! Mans mīļākais nobeigums ir Bēzela beigas.
Es saņēmu visas beigas, un UT bija patīkami redzēt MC, kas izskatījās savādāk. Šajā spēlē tiek parādīti visi attiecību veidi, un ir daudz dažādu saglabāšanas vietu.
man tas patīk! Beigas vienmēr ir burvīgas, ja godīgi, es novērtētu šo ar 10 zvaigznēm (ja varētu)
Man tas patika, un es to atkārtoju, līdz biju izdarījis katru opciju un redzēju katru rezultātu: P
Spooky Soirée Simulasi xlbĻoti jauka un veselīga spēle. Visas beigas ir burvīgas~
Absolūti brīnišķīgs stāsts, patika visi varoņi.
Nghhhh man patīk šī spēle sm. Tiešām varēja just otrās puses apmulsumu, bet tas bija tā vērts. Ir tik daudz nobeigumu, ko atklāt, un tas ir lieliski piemērots bezcerīgiem romantiķiem, kuri vienkārši vēlas romantisku mijiedarbību. Varoņu dēļ ir jāmirst, un viņu dialogs ir izcils. Šajā spēlē nav par ko sūdzēties!
Spooky Soirée Simulatie unfldiemžēl spēlēju visas savas spēles, sirēna šļakatas ir ļoti sarūgtināta, bet sasodīts, Marz x bezael bija cuuteeeee~ <3 Es jau zināju, ka viņa beidzās ar ievārījumu no zvaigžņotiem ziediem, bet diemžēl es sevi lutināju, vispirms spēlējot zvaigžņotos ziedus.
Šī ir mana līdz šim mīļākā spēle. Tā ir pirmā spēle, ko es jebkad spēlēju divas reizes vienā piegājienā. Es to uzzināju no Contract Demon, kas līdz šim ir mana otrā iecienītākā spēle. Papildus stāstam un atmosfērai man patika vārdu došanas jēga. Es labprāt redzētu šos varoņus vēl daudzos stāstos un spēlēs.
Tā ir īsa spēle, bet tā ir brīnišķīga. Man patika runāt (un skūpstīties) ar tik daudziem jaukiem cilvēkiem! Es esmu arī ļoti pārsteigts par to, cik daudz ir pārstāvēta dīvainā kopiena. Es patiesībā gandrīz sāku raudāt, kad Ologs teica, ka viņš ir dūzis, jo es esmu dūzis un man nekad iepriekš nav bijusi nekāda pārstāvniecība medijos. Paldies, ka izveidojāt tik brīnišķīgu spēli! Es to novērtēju ar vienu miljonu zvaigžņu!!
Spooky Soirée Simulācijas spēles yetdMan patīk visas šī veidotāja izveidotās lietotnes, un šī man patīk daudz vairāk, un es ļoti aizraujos ar visu varoņu fantāziju.
Absolūti pārsteidzošs. Šī spēle bija ne tikai skaisti estētiska, bet arī nebaidījās būt daudzveidīga un cieņpilna. Neskatoties uz to, ka tā ir iepazīšanās spēle, tajā bija aseksuālas tērzēšanas, platoniskas attiecības un patiesi vērtīgas mācības, kuras jūs nekad neiegūsit no citām iepazīšanās spēlēm. Māksla bija tik skaista, man ir tik daudz ekrānuzņēmumu, un man nav kauns. Es jau saviem draugiem esmu parādījis beigas, bet viņi plāno spēlēt arī to un mūziku arī, viss bija fenomenāli. 5 🌟
Man tas patīk, bet katru reizi, kad spēlēju šo spēli; tas mani nositīs!
Man tas patīk~~ Aseksuālu varoņu iekļaušana ir tik forša! Man patīk visi varoņi, bet man likās visskaistākie Ologs (garais dēmonu puisis) un Periwinkle (zils skaists zēns), tāpēc viņi man patīk vislabāk- ┐( ˘_˘)┌
Šķiet, ka man nepatīk spēle, grafika, rediģēšana, iestatījumi un dialogs ir labs, taču stāsts ir ļoti klišejisks un neinteresants. Es ieteiktu jums pievienot vairāk izvēles, vietu un padarīt stāstu garāku, jā, es zinu, ka spēles galvenais mērķis ir atrast MC pirmo skūpstu, bet es gribēju, lai tas būtu nedaudz aizraujošs.
Man patika dažādas izvēles, ko varat izdarīt, kā arī gala rezultāti.
Šī ir visu laiku jaukākā spēle. Divi no varoņiem man atgādināja manu draudzeni. Patika varoņi un skaņu celiņš!
TAS IR TIK APBŪTĪGI, man patīk daudzās iespējas un beigas, kas mums ir pieejamas, un tas, ka mūsu izvēle patiešām ir svarīga un ietekmē stāstu. MAN TO MĪLU.
Jautra spēle, Viegli iegūstamas beigas, Lieliska māksla, Labākā spēle jebkad 10/10
Gah, šī spēle bija tik jauka. Tas bija diezgan ātri, un māksla bija vienkārši pārsteidzoša. Varoņi ir tik jauki, un galvenais varonis man ir ļoti relatīvs, haha. Ļoti iekļaujošs un, godīgi sakot, vienkārši ļoti labs. 10/10 no jums meklē kaut ko ātru un jautru, tas noteikti ir
Blossom Blast Saga Vabaajamängud iwdStāsti ir tik mīļi!!! Man bija tik jautri!!!! Ieteiktu
)
Māksla! Varoņi! Stāsts un viss bija vienkārši burvīgs! Ja meklējat spokainu, bet ne tik jauku romantisku spēli, pārbaudiet to!
Jauka spēle
Man patīk, bet gribētos, lai stāstu būtu vairāk
Šī spēle ir ļoti jauka un īsa. Es neesmu spēlējis daudz vizuālu romānu, taču šie burvīgie stāsti mani izraisīja ziņkāri, kā katra iespēja tika īstenota. Es tagad vairāk spēlēju viņu lietas draiskajai sezonai un gatavojos izmēģināt arī citus!🖤
Spooky Soirée Simulacijske igre eqhr