------------------------------------------
▶▶▶▶ Angelo and Deemon (Full) ANDROID ◀◀◀◀------------------------------------------
▶▶▶▶ Angelo and Deemon (Full) IOS ◀◀◀◀------------------------------------------
▞▞▞ باز کردن قفل (سکه های بیشتر) ▞▞▞------------------------------------------
▞▞▞ Angelo and Deemon (Full) 2022 version ▞▞▞ ------------------------------------------
واقعاً به جز گرافیک بازی چندانی نیست، امیدوارم بهتر انجام دهید
Русско-французский и Французско-русский словарь Книги и справочници ejvحتما به دنباله نیاز داره
بازی عالی، منتظر بازی بعدی هستیم!
بازی عالی ای کاش دومی برای بهشت وجود داشت
این بازی را دوست داشتم، نمی توانم بیشتر منتظر بمانم. خیلی کوتاه به نظر نمی رسید و سبک هنری و شخصیت ها شگفت انگیز هستند. دیدن تمام ارجاعات به شخصیت ها و آیتم های دیگر بسیار جالب بود. من این انتظار را نداشتم. امیدوارم بازی های بیشتری را از بچه های شما ببینم!
دوستش داشت!!
خود بازی سرگرم کننده است. آنها شخصیت اصلی انسان هستند، اما من می خواستم سیلی بزنم. او مثل جهنم آزار دهنده است. اگر بتوانید از آن چشم پوشی کنید، بازی خوبی است.
اشکالی نداره. من عاشق بازی هایی از این دست هستم، اما دیمون آزار دهنده است و منطق صفر در بازی وجود دارد.
گرافیک فوق العاده و خط داستانی سرگرم کننده است. ای کاش داستان کمی طولانی تر می شد، اما مشتاقانه منتظر دنباله ای هستم که در پایان اشاره می شود! خوشحالم که گزینه ای برای راهنمایی وجود دارد، اگرچه برخی از پازل ها بسیار دشوار هستند. یک چیز را تغییر میدهم: به یک نقشه اجازه دهید تا بتوانید به سرعت به مکانهای قفل نشده سفر کنید. مجبور به عقب و جلو رفتن بسیار آزاردهنده می شود اما به اندازه ای نیست که بر روی بازی تأثیر بگذارد. در کل، یک بازی عالی!
گرافیک زیبا و نوشتن سرگرم کننده، مانع از پازل های وحشتناک غیر شهودی می شود. معماهای خوب شما را وادار می کند "هوم، باید زودتر به این موضوع فکر می کردم"، معماهای این بازی شما را وادار می کنند که "نمی دانم چرا این حتی کار کرده است". خیلی بد است زیرا مشخصاً کسی تلاش زیادی برای این بازی انجام داده است.
منظورم این است که زیبا به نظر می رسد اما دیالوگ ها، صداگذاری آنقدر زیاد و غیرطبیعی است که نمی توانم آن را جدی بگیرم. هیچ کس اینطور حرف نمی زند و رفتار نمی کند
واقعاً آزاردهنده است که تعداد زیادی از مردم به نسخه آزمایشی امتیاز دادند زیرا بازی رایگان نیست. این نکته را دوست دارم و روی نوستالژی روزهای قدیمی لوکاس آرتز کلیک کنید. تنها مشکل من این است که بازی از ذخیره ابری استفاده نمی کند، بنابراین اگر گوشی خود را ریست کنید یا یک گوشی جدید تهیه کنید، بازی از دست می رود. فکر میکردم Play Services این امکان را برای همه توسعهدهندگان بدون نیاز به اجرای سرور فراهم کرده است.
وای ارزش پول نداره فوق العاده کوتاه
"FULL GAME" یک RIP OFF است که برای بازی "دمو" پرداخت شده و برای بازی "FULL GAME" پرداخت شده است. بعد از سوار شدن به تراموا به بهشت، هیچ چیز دیگری وجود ندارد. من دو بار برای این بازی احمقانه پرداخت کردم و نمی توانم بازپرداخت کنم. چنین BS. خیلی عصبانی.
آیا سفر دوم به بهشت ادامه خواهد داشت؟ بازی خوب. حدس زدم که باید سر دلقک را باد کنم.
بازی بسیار سرگرم کننده. قطعا نوستالژیک برای هر کسی که عاشق بازی های نقطه و کلیک قدیمی مانند Day of the Tentacle یا Sam و Max Hit the Road است.
گرافیک عالی بود، اما باید حدس می زد چه کاری باید انجام شود. خسته کننده به این طرف و آن طرف از انتهای منتهی الیه منطقه به سمت انتها که همچنین احساس می شد کوتاه شده است.
بازی عالی - اگر عاشق Deponia هستید، این را دوست خواهید داشت! عاقبت لطفا!
نمی توانم برای بعدی صبر کنید!
من واقعا از این بازی لذت بردم. به نظرم کاملاً سرگرم کننده و طنز بود. کمی کوتاه به نظر می رسید، به نظر می رسید که ناگهان تمام می شود. انشالله که دومی هم بیاد
بازی بدی نیست اما عالی هم نیست. شخصیتها بسیار ترسناک هستند و همه چیز به نظر میرسد که عمداً سعی میکند صحت سیاسی، سبک زندگی آشغالی، آشغالهای هیپستر و درسهای زندگی را تبلیغ کند که سعی میکنند عمیقاً بیایند اما احمقانه هستند. گیم پلی بازی به خودی خود مناسب بود، من واقعا کوه یخی Reinkarnation را دوست داشتم، این ایده واقعاً عالی بود. OH و اولین مقدمه مرگ بسیار خوب انجام شد. من 100 درصد دنباله رو حتی بعد از کرینگ بازی می کنم.
آن را دوست داشت! کل بازی را در چند روز انجام دادم، واقعاً خندهدار و متفاوت است و من عاشق این هستم که "سارا" هر زمان که گیر میدهی چقدر بداخلاق است. دوست دارم دنباله ای بازی کنم!
از طریق Play Pass پخش شد و خوشحالم که این کار را انجام دادم. برخی از معماهای رو به پایان بسیار عقب و جلو تا انتهای نقشه هستند، اما خب، این یک معما و زمان کش عالی است
منتظر قسمت 2 در بهشت (اشاره، خیلی لطفا) برای کسانی که به نقشه نگاه می کنند. مفاهیم سیاسی و رایانه شخصی، خسته نباشید، این یک بازی است، سبک تر!
ترسناک. همه افراد درگیر در این پروژه با قطعه قراردادی خود از بازی تماس گرفتند و ادامه دادند. آنجلو و دیمون که به جهنم می روند به معنای واقعی کلمه روح ندارند.
بازی خیلی خوبیه!! نمی توانم منتظر Heaven Quest باشید
من نمی توانم روی جهنم سرد کلیک کنم بنابراین در بازی گیر کرده ام. سعی کردم حذف نصب کنم و دوباره نصب کنم ببینم درست میشه یا نه، اما باز هم میتونم به نوار برسم، گدازه ها رو بکوبم، به ایستگاه برم، اما گزینه جهنم سردی وجود نداره
این بازی کاملا شگفت انگیز بود. من واقعا نمی توانم صبر کنم تا قسمت بعدی بازی منتشر شود. گرافیک تمیز و واقعا خنده دار.
حتی نمی توانم بازی را به دلیل ادامه سقوط بازی انجام دهم
نکته بسیار سرگرم کننده و بازی ماجراجویی کلیک کنید. پازل ها خیلی سخت نبودند و اگر گیر کردید همیشه نکاتی در دسترس است. در کل گرافیک، داستان و گیم پلی خوبی دارد.
گرافیک، صدا و گرافیک واقعا خوب است. همانطور که بیشتر می گویند پازل ها چندان منطقی نیستند و حدس زدن آنها سخت است. امیدوارم بازی های کوئست بیشتری از شما بچه ها ببینم. "آفتار، ژگی есчо!" هنگام تماشای مکالمات، صفحه خاموش می شود. برنامه باید مانند همه بازیها از وقوع آن جلوگیری کند. --- خوشحال می شوم با هر گونه اطلاعات/آزمایش بیشتر که به حل این مشکل منجر شود کمک کنم.
من معمولا این نوع بازی ها را دوست دارم. این یکی مکیده
بازی عالی ولی خیلی کوتاه
مفهوم خوب گرافیک بد نیست بازی به آرامی در حال جابجایی از یک مکان به مکان دیگر صرف حل «پازلهایی» شد که واقعاً چندان منطقی نیست. من در قسمت طوطی از دنبال کردن اشاره ای که می گفت چیزی را در مکان دیگری فراموش کرده ام خسته شدم. من از حرکت مکرر به آرامی به جلو و عقب خسته شده ام. بازی های دیگر از این دست بهتر بود. 70٪ مکان های تکراری، 28٪ صحبت کردن، 2٪ زمان بازی واقعی برای من احساسی است.
بازی سرگرم کننده، ساده اما سرگرم کننده. در انتظار دنباله
این بازی عالیه من واقعاً آرزو می کنم که بتوانم بازیکن بیشتری داشته باشم. یک مشکل در بازی وجود داشت و من نتوانستم از وصل کردن میکروفون بگذرم. من آن را حذف کردم و هرگز به خود زحمت ندادم که دوباره بازی کنم.داستان سرگرم کننده با شخصیت های عالی. بعضی از پازل ها واقعا خوب بودند. متأسفانه تعدادی از آنها بی معنی بودند و من به طور تصادفی روی همه چیز به مدت 45 دقیقه کلیک کردم. آنها به چند سرنخ زمینه ای نیاز دارند تا هدفمند به نظر برسند.
واقعا عالیه! امیدوارم به صورت سریال ادامه پیدا کنند و داستان را ادامه دهند. هنر و صداگذاری لذت بخش است، پازل ها شما را به فکر می اندازند، بدون اینکه خسته کننده باشند.